Net binnengekomen

Laatste Nieuws

 1. Najaar 2021

  This is a shorthand for the flex-direction and flex-wrap properties, which together define the flex container’s main and cross axes. The default value is row nowrap.
  Lees verder...
 2. Zomer 2021

  Wil je graag een boek schrijven maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je wel al begonnen maar weet je niet hoe je verder moet? Mis je een stukje kennis over het schrijven van een boek en twijfel je of het wel de goede kant op gaat? Kijk je uit naar het moment dat je je eigen boek in handen hebt, maar ben je bang dat dit alleen maar een droom zal blijven? Lig je er soms zelfs ‘s nachts wakker van?
  Lees verder...
 3. Black Friday is er weer!

  het is weer black friday ! je weet wat ze zeggen ! dit betekend dat er weer harde kortingen vliegen door de winkel ! Black Friday groeit elk jaar enorm hard. We verwachten dan ook dat Black Friday 2020 nóg beter gaat zijn dan voorgaande edities. Er zijn al een groot aantal winkels bezig met de voorbereidingen van hun spectaculaire aanbiedingen. Helaas blijven deze nog even een verrassing tot Black Friday officieel van start gaat. Wel hebben wij bij Black Friday Nederland een aantal voorspellingen voor de aankomende editie. Deze zetten wij dan ook graag voor jou op een rijtje. Zo heb je tóch een idee van wat je mogelijk te wachten staat eind november.
  Lees verder...
 4. winter 2020 is binnen!

  Ik ben dol op de seizoenen, ook al hou ik niet zo van kou. Toch vind ik de veranderingen in het weer en in de natuur in elk jaargetijde fijn. The circle of life is dan altijd het meest zichtbaar vind ik. In het voorjaar komt de natuur weer tot bloei, in de zomer leeft alles en iedereen volop buiten. De herfst is prachtig met zijn warme gloed en kleurrijke bladeren en in de winter komt de natuur weer tot rust. Tijd om zelf ook voor wat rust en bezinning te zorgen en je weer op te laden voor het komende seizoen. Dat inspireerde mij tot het schrijven van een winterse blogpost met ideeën voor een andere winterse blogpost.
  Lees verder...
 5. Wij zijn verhuist

  Vanaf 11 februari zijn wij twee verdiepingen omlaag verhuisd. Hiermee is ons correspondentie adres ook veranderd van Milaanstraat 90 naar Milaanstraat 74. Hiermee wordt ons volledige adres dan ook: Milaanstraat 74 6135LH Sittard Nederland 088 5234 300 info@r2retail.com
  Lees verder...

onze vestiging

Kassasystemen

Wij van R2 retail solutions ontwikkelen, verkopen en ondersteunen het gebruiksvriendelijke kassasysteem WinPOS. Hiernaast leveren wij ook Websites en Webshops. Speciaal ontwikkeld door R2 Retail is de koppeling tussen het WinPOS kassasysteem en Magento webshops 18 Jaar continue innovatie en samenwerking met de fashionretailbranche heeft geleid tot een sterke speler voor het leveren van producten en diensten. De meeste van onze klanten bevinden zich in Nederland en België.

Webshops

R2 retail levert all-in kassasystemen, webshops en websites voor de retailbranche. Vanuit ons hoofdkantoor in Sittard werken wij met een professioneel team aan de ontwikkeling, verkoop en ondersteuning van uw winkelautomatisering.

Vanaf 11 februari zijn wij twee verdiepingen omlaag verhuisd.

Hiermee is ons correspondentie adres ook veranderd van Milaanstraat 90 naar Milaanstraat 74.

Hiermee wordt ons volledige adres dan ook:

Milaanstraat 74
6135LH Sittard
Nederland
088 5234 300
info@r2retail.com